Web Analytics Made Easy - Statcounter

اختصاصی مازندمجلس: مهندس محسن نریمان رئیس ستاد روحانی در حاشیه افتتاح ستاد دکتر روحانی در شهرستان محمودآباد در گفت و گو با خبرنگار مازندمجلس، درباره میزان محبوبیت رئیس حمهور در مازندران، اظهار کرد: مازندران در انتخابات سال 92 برای آقای روحانی شگفتی ایجاد کرد و با آرایی که مردم استان در سبد ایشان انداختند، جزو سه یا چهار استان برتر حامی دولت هستند که به اعتدال و عقلانیت لبیک گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درصدد افزایش میزان آرای دوره قبل دکتر روحانی در مازندران هستیم

وی، افزود: طبیعی است آقای روحانی از مازندران انتظار ویژه ای دارند انشاءا... باز با اهتمام، همدلی و وفاق بالای همه علاقمندان این دولت، حتی میزان آرای دوره قبل ایشان را افزایش دهیم تا بسترساز اقدام و حماسه ای دیگر باشیم که در 29 اردیبهشت اتفاق می افتد.

رئیس ستاد دکتر روحانی در مازندران، در تشریح برنامه های ستاد، بیان کرد: حضور ما در استان مازندران به عنوان رئیس ستاد دکتر روحانی در مازندران، برای این است که از گلوگاه تا رامسر را در خدمت مردم باشیم و عناصر برتر، شریف و مورد توجه مردم که اعتبار، اقتدار و محبوبیت کافی دارند را انتخاب کنیم.

نریمان، تصریح کرد: ما در پی جمع آوری و اتحاد وفاداران به دولت روحانی از هر جناح هستیم تا با تعامل با هم بتوانیم به هدف مشترکمان که انتخاب آقای روحانی و ادامه خدمت تدبیر و امید است برسیم.

بیش از 90 درصد روءسا ستادهای مازندران انتخاب شدند

وی، با اعلام اینکه در گستره استان مازندران بیش از 90 درصد روءسا ستادها انتخاب شدند، گفت: هر روز یک شاهد افتتاح ستادهایی هستیم و تلاش ما این است با روش های اخلاق مداری، زمینه حضور گسترده و حداکثری مردم را فراهم کنیم.

رئیس ستاد دکتر روحانی در مازندران، با بیان اینکه همه رقبا، رفقای ما هستند، افزود: طبیعی است که آقای روحانی به ما نزدیک تر و رفیق تر است و در تمام ستادها عزم مان را جزم کردیم که در مسیر جذب مردم از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم.

نریمان در پایان، اظهار کرد: یکی از برنامه های مهم ما این است که به هیچ وجه از مدار اخلاق خارج نشویم تا در سایه تکرار این دولت زمینه توسعه و پیشرفت استان فراهم شود و کاستی های دولت را در برنامه های پسا انتخابات برطرف کنیم.

نکته: می توانید فایل تصویری این گفت و گو را در کانال موثق ببینید

گفت و گو: مجید ساجدی فر

تصاویر: کیان بابایی









منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۸۱۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟

بر اساس گزارش موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی، از متوسط تورم ۲۷.۱ درصدی در دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲، حدود ۵۵ درصد آن ناشی از نقدینگی و ۳۵ درصد آن ناشی از نرخ ارز بوده و دلایل اصلی تورم در اقتصاد ایران را باید در رشد نقدینگی و رشد نرخ ارز جستجو کرد.

به گزارش ایسنا، موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی، وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت، در گزارشی تحت عنوان «سهم عوامل کلیدی موثر بر تورم و نهادهای متولی» عوامل اصلی ایجاد تورم و سهم هر یک از آن‌ها و سهم نهادهای مختلف در ایجاد و کنترل تورم را بررسی کرده است.

بر اساس این گزارش، بررسی روند تاریخی طی دهه‌های اخیر نشان می‌دهد سه عامل اصلی ایجاد تورم در اقتصاد ایران شامل رشد نقدینگی، نرخ ارز و تولید ناخالص داخلی است؛ به‌طوری‌که هر ۱۰ درصد افزایش نقدینگی، نرخ ارز و تولید ناخالص داخلی به ترتیب ۵، ۴ و منفی پنج درصد تورم ایجاد خواهد کرد. بنابراین از متوسط تورم ۲۷.۱ درصدی در دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲، حدود ۵۵ درصد آن ناشی از نقدینگی و ۳۵ درصد آن ناشی از نرخ ارز بوده و دلایل اصلی تورم در اقتصاد ایران را باید در رشد نقدینگی و رشد نرخ ارز جستجو کرد.

همچنین تحلیل روند تورم و زیرگروه‌های آن طی دوره ۱۴۰۲-۱۳۹۲ نشان می‌دهد که از متوسط تورم ۲۷.۱ درصدی طی این دوره، گروه «خوراکی‌ها» ۱۰.۹ واحد درصد، «مسکن» ۶.۴ واحد درصد و «حمل و نقل» ۲.۵ واحد درصد از تورم (مجموعاً ۲۰ واحد درصد) را به خود اختصاص داده‌اند. بنابراین سه گروه خوراکی‌ها، مسکن و حمل و نقل، سهم حدود ۷۳.۴ درصدی از تورم کل این دوره را دارند.

بررسی سهم زیرگروه‌های اصلی از تورم کل سال ۱۴۰۲ نیز نشان می‌دهد گروه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها سهم ۱۳.۹ واحد درصد از تورم ۴۰.۷ درصدی را به خود اختصاص داده‌اند. در میان اقلام خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها میوه و خشکبار با سهم ۱.۸ واحد درصدی و گوشت قرمز و سفید و فرآورده‌های آن با سهم ۶ واحد درصدی بیشترین سهم را در تورم این گروه داشته اند. در رتبه های بعدی گروه‌های «مسکن، آب، برق، گاز و سایر سوخت‌ها» و «حمل و نقل» به ترتیب با سهم ۱۲.۹ و ۳.۵ واحد درصدی از تورم ۴۰.۷ درصدی قرار دارند. در مجموع سه زیرگروه «خوراکی‌ها»، «مسکن» و «حمل و نقل» در سال ۱۴۰۲ سهم ۲۹.۲ واحد درصدی از تورم ۴۰.۷ درصدی را به خود اختصاص داده‌اند؛ بنابراین حدود ۷۱.۷ درصد از تورم سال ۱۴۰۲ مربوط به این سه گروه بوده است.

سهم ۳۹ درصدی وزارت جهاد در تورم

در بخش دیگری از این گزارش به سهم وزارتخانه‌های مختلف در تورم پرداخته شده است. در دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲ بیشترین تورم مرتبط با سه گروه خوراکی‌ها، مسکن و حمل و نقل بوده که عمدتا مرتبط با وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی هستند. بر این اساس طی دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲ از تورم ۱۰۰ درصدی به طور متوسط وزارت جهاد کشاورزی سهم ۳۹ درصدی، وزارت راه و شهرسازی سهم ۳۳ درصدی و وزارت صمت سهم ۱۸ درصدی را از تورم کل به خود اختصاص داده‌اند.

از طرف دیگر عوامل موثر بر اقتصاد ایران شامل نقدینگی و نرخ ارز بوده که عمدتاً در حیطه وظایف بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی قرار دارند. این دو متغیر دارای سهم مسلط حدود ۹۰ درصدی از تورم در اقتصاد ایران هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟
  • خبر مهم مدیرعامل تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان/ میزان دقیق افزایش حقوق مستمری‌بگیران اعلام شد
  • تشنگی سد‌های خراسان‌شمالی با وجود افزایش بارندگی‌ها/ بهبود کشاورزی با بارندگی️
  • صیانت از آرای مردم در مرحله دوم انتخابات استان تهران تضمین می‌شود
  • کاندیداها در آستانه انتخابات دنبال ارائه دیدگاه‌هایشان باشند
  • ابلاغ مصوبه افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • صیانت از آرای مردم وظیفه اصلی است