Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پيشکسوت هندبال گفت: متأسفانه خودمان جايگاهي که در کنفدراسيون آسيا و جهان داشتيم را نابود کرديم و اين منطقي نيست که با حسادت به هندبال ايران لطمه بزنيم.

سرويس ورزش مشرق – بدهي هاي برجامانده از رؤساي قبلي فدراسيون هندبال و سست شدن جايگاه کرسي هندبال کشورمان در کنفدراسيون آسيا و جهان همه و همه باعث نگراني هايي ميان جامعه هندبال و پيشکسوتان اين رشته مفرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورزشي که طي 15 سال اخير توانست نام کشورمان را در اين رشته بلند کند حالا در سراشيبي سقوط با سرعت به سمت پايين در حال حرکت است!

حسن گل مينا در گفت و گو با مشرق، درباره برخي مشکلات اين روزهاي فدراسيون هندبال و راهکارهايي که مي توان با استفاده از آن از اين وضعيت خارج شد صحبت کرد.
متن کامل صحبت هاي وي که از داوران اسبق بين المللي، ناظر فني فدراسيون و از پيشکسوتان هندبال ايران است در ادامه مي آيد:

*اوضاع هندبال وخيم است
در حال حاضر هندبال کشور شرايط نامطلوبي دارد که جامعه هندبال را با مشکل مواجه کرده است. بدترين اتفاق اين است که ما در حال از دست دادن جايگاه هاي خودمان در مجامع بين المللي هستيم. يا از دست داده ايم و يا در حال از دست دادن شان هستيم. اوضاع وخيم است. هم اينکه شرايط مطلوبي در هندبال داخل کشورمان مشاهده نمي شود. اتفاقي که در شأن و جايگاه هندبال ايران نيست و طبيعي است که بايستي به گونه اي اين مسايل هندبال کشور برطرف شود.

* تجربه ام مي گويد وضعيت خوب نيست
البته با آمدن آقاي رحيمي ما پيش بيني مي کرديم که مشکلات برطرف مي شود و ايشان را از مديران کارکشته و خبره ورزش کشور مي دانستيم. اينکه رحيمي 16 سال سکاندار هندبال کشور بودند و در زمان تصدي ايشان اتفاقات خوبي در هندبال کشور افتاد و ما جايگاه هاي خوبي را در آسيا بدست آورديم ما را دلگرم مي کند. دوراني که صاحب جا و مکان و اعتبار در آسيا و دنيا شديم. دست کم اين است که داراي يک سالن، فدراسيون و وضعيت آبرومندانه اي هستيم. اگر الان درباره وضعيت فعلي ابراز نگراني مي کنم حاصل تجربيات بيش از 50 سال حضورم در هندبال کشور است. يادمان نرفته که فدراسيون هندبال ما زير پله هاي امجديه بود. جايي کوچک با دو تا اتاق که وضعيت نامناسبي داشت. نه سالني و نه امکاناتي. اما با آمدن رحيمي شرايط کم کم بهتر شد و جايگاهي هم در آسيا بدست آورديم و ليگي به شکل نصفه و نيمه برگزار مي شد که نه خيلي پويا بود نه فعال و فقط انجام مي شد.

*چند رييس فدراسيون چه ميراثي براي هندبال گذاشتند؟
در اين مدت داراي فراز و فرودهاي زيادي بوديم و به هر صورت آمديم تا زماني که ايشان رفت و پس از آن اتفاقات عجيبي رخ داد و عدم ثبات در مديريت و جايگاهي که دوستان قرار گرفته اند مشکلاتي را به بار آورد. فدراسيون آقاي کوزه گري و بعد آقاي نصيري و سپس فدراسيون سرپرستي آقاي اکبري و بعد آمدن حاج آقا مهدوي که ما تصور مي کرديم چون ايشان از خانواده هندبال است و از مديران برجسته ورزش کشور محسوب مي شود اتفاقات خوبي در هندبال کشور مي افتد!! ولي ديديم که همه آن افکار در حد تصورات و روياهاي ما بود. نه تنها اتفاق خاصي رخ نداد بلکه ما امروز وارث بسياري از نابساماني هاي اين چند فدراسيون گذشته هستيم.

*چرا رؤسا پس از رفتن حساب پس نمي دهند؟
بدهکاري هاي اين فدراسيون بايستي مشخص شود. اينکه دوستان در دوران رياست شان چه مي کردند؟ متأسفانه در مملکت ما ارزيابي و ارزش يابي پس از رفتن مديران ما وجود دارد. اينکه ببينيم شمايي که مدتي در فدراسيون بوديد حالا که مي رويد چه ارث و ميراثي از خودتان برجاي گذاشتيد؟ مثلا بايد پاسخگو باشند آنچه از فدراسيون آقاي مهدوي برجاي ماند چيست؟ که اين همه بدهي از کجا آمده است؟ هر مديري بايد جوابگوي عملکرد خودش باشد و حساب بدهد.

*فدراسيون ما فاقد اصول مديريتي است
مديريت 5 حلقه متصل به هم دارد. يکي هدفگذاري، يکي برنامه ريزي، يکي اجرا، يکي نظارت و يکي ارزشيابي است. اين 5 حلقه مديريت است که در دانشگاه ها تدريس مي شوند و جزو بديهيّات مديريتي است. متأسفانه ما در فدراسيون مان هيچ گاه اين حلقه ها را نداشتيم. نه جدا و نه متصل به هم!! هرگز نداشتيم و حاصلش مي شود اتفاقاتي که الان شاهدش هستيم.

*دود سهم خواهي ها به چشم هندبال مي رود
از آن سو بحث اين است که امروز آقاي رحيمي بايد به نحوي ميراث برجاي مانده در فدراسيون را مديريت کند. متأسفانه يکسري زمزمه هاي ناموزوني هم در حال مطرح شدن است و در نهايت قطعا دود اين مسايل در چشم جامعه هندبال خواهد رفت. نمي توان گفت دوستاني که در اين زمينه در حال بحث کردن هستند محق نيستند. به اعتقاد من هر کسي که در جامعه هندبال حضور دارد حق دارد که مدعي باشد و حق دارد که سئوال بپرسد و حق دارد که مسايل هندبال کشور را پي گيري کند ولي نوع عملکرد و نوع حق خواهي ها و سهم خواهي ها مهم و متفاوت به نظر مي رسد. امروز پيشکسوتان ما ارزشمند هستند حالا در هر رشته ورزشي. در هندبال هم به جاي خود افرادي را داريم که ارزشمند هستند و بايد اين افراد به شکل و شيوه خاصي به کار گرفته شوند و نظرات شان را مورد استفاده قرار دهند. بايد همسو و هم جهت باشند. اينکه با جهت دار کردن خواسته هاي شان آنها را مطرح کنند صحيح نيست و منطقي به نظر نمي رسد. اين رويه بايد اصلاح شود.

*مهره چيني هاي تازه موافق و مخالف داشته است
در فدراسيون پست هاي مختلفي وجود دارد که براي استفاده از مهره هاي کارآمد در آنها مهره چيني هايي صورت گرفته است. طبيعي است که يک عده ديگري هم با اين مهره چيني مهره ها موافق و يا مخالف باشند ولي بايد به شکل منطقي درباره شان بحث شود. من به رحيمي گفتم شما جايگاه پيشکسوتان را بايد الزاما پر رنگ کنيد. به اين موضوع تأکيد کردم که از تجربيات اين افراد مي توانيد قطعا بهره هاي خوبي ببريد. پيشنهاد کردم اتاق فکري را با پيشکسوتان هر استان تشکيل بدهيد. اين افراد ماهي يا هر دو ماه يکبار در قالب اتاق فکر راهکار هاي شان را ارائه داده ومسايل هندبال را بحث و بررسي کنند و پيشنهادات سازنده خودشان را مطرح کنند.

*اعراب پول خرج مي کنند ما حسادت مي ورزيم!
امروز به ويژه کشورهاي حاشيه خليج فارس دلارهاي نفتي شان را هزينه مي کنند که کرسي هاي آسيايي و جهاني را بدست بياورند چون از اين کرسي ها در آوردگاه هاي بين المللي استفاده مي کنند ولي متأسفانه ما جايگاهي که در کنفدراسيون آسيا و جهان داشتيم را هم خودمان با دست خودمان نابود کرديم. اين منطقي نيست و به اعتقاد من نه دلسوزي براي هندبال است نه اينکه منفعتي براي هندبال ما دارد. تنها حسادت است. اين حسادتها نه تنها منفعت نمي رساند بلکه ضربه به پيکر هندبال مملکت ما مي زند. "داود توکلي" شايد به زعم خيلي از دوستان هندبالي مخالفاني داشته باشد اما جايگاهي که در کنفدراسيون آسيا و فدراسيون جهاني دارد قطعا به نفع هندبال مملکت است. زماني بود که اصلا داوران ما اجازه حضور در آسيا را نداشتند. برخي دوستان يادشان رفته که تا همين 10، 15 سال پيش چه شرايطي داشتيم؟

*کرسي هاي جهاني را از دست بدهيم کارمان تمام است
امروز هندبال ما و داورانش در صحنه هاي آسيايي و جهاني حضوري فعال دارند و يکي پس از ديگري کوبل هاي مختلف را طي مي کنند. آقايان موسويان و کلاهدوزان از داوران مطرح هندبال فدراسيون جهاني هستند. اين افتخار جامعه داوري و هندبال ايران است. بايد دانست که پشت اين حضورهاي موفق نيروي محرکه اي وجود داشته؟ کسي بوده که اين افراد را به جلو هدايت و حمايت مي کرده است. اين فرد چه کسي بوده است که اين اتفاقات به واسطه آن رخ داده است؟ قول مي دهم اگر "توکلي" کرسي هايش را از دست بدهد جز اين کوبلي که موسويان و کلاهدوزان دارند پس از آن ديگر اتفاقي براي داوري هندبال ما رخ نخواهد داد. يعني اجازه نمي دهند که از ايران کسي آنجا برود و قد علم کند. اينها حاصل و نتيجه اش به ضرر هندبال کشور از است و بحثم در اين است که در قالب يک تعامل و گفت و گوي تخصصي و کارشناسي مي شود هندبال ايران را به حرکت درآورد و انشااله در آينده به جايگاه هايي که حق مان است برسيم و اين با توجه به پتانسيل هاي بسيار ارزشمندي که در ايران داريم دور از دسترس نيست.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۰۴۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بر روی حمایت ایران از سپک تاکرا درIOC حساب باز کرده ایم

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ این دیدار که با حضور نصراله پریچهره سرپرست فدراسیون انجمن‌های ورزشی، سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا و جمعی از مدیران کمیته ملی المپیک، فدراسیون وانجمن سپک تاکرا برگزار شد، دکتر سید مناف هاشمی ضمن خیر مقدم به دبیر کل فدراسیون جهانی ابرازداشت:تداوم سفر‌های شما به ایران بنوعی بیانگر نگاه ویژه و حمایتی شما از سپک تاکرای ما است و بسیار جای تقدیر دارد، ما هم به نوبه خود از زحمات سرپرست فدراسیون و رئیس انجمن در راستای رشد و ارتقا این رشته تقدیر می‌کنیم بخصوص که سپک تاکرا مورد توجه بسیاری از علاقه مندان، بخصوص جوانان ما قرار گرفته، ولی به نظر می‌رسد روند حرکتی آن کمی کند بوده، ولی در سال‌های اخیر شتاب خوبی گرفته است و آرام آرام با توجه به پتانسیلی که دارد می‌تواند به سمت فدراسیونی شدن حرکت نماید تا دست ما هم برای کمک بازتر باشد.

دبیر کل کمیته ملی المپیک خاطر نشان کرد:با توجه به میزبانی ایران در رقابت‌های زیر ۲۳ سال پسران که مرداد ماه سالجاری برگزار می‌شود از حمایت‌های شما در این زمینه تشکر می‌کنیم و این قول را می‌دهیم که کمیته ملی المپیک در حد توان در ابعاد مادی و معنوی حمایت لازم را در برگزاری این مسابقات خواهد داشت و قطعا این رشته در بازی‌های داخل سالن بانکوک و بازی‌های آسیایی پیش رو با توجه به روند رو به رشدی که دارد طی جلساتی که با حضور کارشناسان و مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک انجام می‌شود، پس از بررسی نقطه نظرات کارشناسان می‌تواند شانس بالایی برای شرکت در این رقابت‌ها داشته باشد.

دکتر سید مناف هاشمی در خاتمه ابرازداشت:بر روی حمایت ما از سپک تاکرا در کمیته بین المللی المپیک حساب کنید بخصوص که حضور بانوان ما با حجاب اسلامی در رقابت‌های مختلف آن بسیار ارزشمند است و جا دارد ضمن قدردانی از زحمات آقای سهراب آزاد در راستای رشد این رشته به این موضوع اشاره کنم که فدراسیونی شدن یک رشته بستگی به تصمیمات کارشناسانه‌ای دارد که وزارت ورزش انجام می‌دهد، ولی با پتانسیلی که در این رشته می‌بینیم می‌تواند بسمت فدراسین شدن حرکت نماید و نگاه ما به سپک تاکرا چه در عرصه داخلی و چه در عرصه بین المللی حمایتی است.

 در ادامه دبیر کل فدراسیون جهانی سپک تاکرا ضمن تقدیر از حمایت‌های کمیته ملی المپیک از این رشته عنوان داشت:من از ابتدا در جریان ورود، رشد وتوسعه سپک تاکرا در ایران بوده و می‌دانم چه قدر زحمت کشیدند، به همین دلیل نگاه ویژه‌ای بر روی سپک تاکرای ایران دارم بطوریه وقتی بحث رهبری این رشته در آسیای میانه به میان آمد به رغم اینکه یکی از کشور‌ها ابراز تمایل کرد، ولی گفتم این مسئولیت برای ایران است که این سال‌ها خیلی برای رشد و ارتقا این رشته تلاش کرده بطوریکه داشتن چهار کرسی بین المللی از سوی نمایندگان ایران خود گواهی بر این ادعاست.
رئیس سنگاپوری فدراسیون سپک تاکرا آسیا در ادامه عنوان داشت:وقتی قصد سفر به ایران را داشتم دبیر کل کمیته ملی المپیک کشورم به من گفت سلام بنده را به مسئولان کمیته ملی المپیک ایران برسانید، به شخصه بسیار خوشحالم که تعاملات خوبی در زمینه ورزشی بین دو کشور وجود دارد و امیدوارم اگر برنامه‌ای برای تفاهمنامه نامه ورزشی بین دو کشور وجود دارد قطعا در آن توجه ویژه‌ای به سپک تاکرا و استفاده از تجارب مربیان سنگاپوری این رشته در ایران شود و امیدوارم روزی شاهد فدراسیونی شدن آن در ایران باشم.

حلیم بن قادر درپاسخ به این سئوال دکتر هاشمی که چند کشور در جهان فدراسیون سپک تاکرا دارند گفت: در حال حاضر در جهان ۶۵ کشور فدراسیون سپک تاکرا دارند و به همین دلیل اقدامات لازم از سوی فدراسیون جهانی با کمیته بین المللی المپیک برای به رسمیت شناختن و عضویت آن در IOC انجام دادیم که بسیار مطلوب بود و بر روی حمایت ایران در کمیته بین المللی المپیک از سپک تاکرا حساب باز کرده ایم.

دبیر کل فدراسیون جهانی سپک تاکرا در خاتمه ابراز داشت:اهداء میزبانی رقابت‌های پسران زیر ۲۳ سال در ایران و بخصوص کمک تجهیزاتی که برای تامین این مسابقات و برگزاری اجلاس قاره‌ای در حاشیه این رقابت‌ها داشته ایم بیانگر اعتمادی است که به کشور ایران و سپک تاکرای شما داریم.

 

دیگر خبرها

  • تیم بسکتبال شهرداری گرگان نایب قهرمان غرب آسیا شد
  • شهردارى گرگان نايب قهرمان غرب آسيا شد
  • ناصر میرواحدی درگذشت + سوابق
  • رئیس سابق فدراسیون کشتی درگذشت
  • ورزش ایران امن باید به آسیا شناسانده شود/میزبانی مسابقات جهانی
  • بر روی حمایت ایران از سپک تاکرا درIOC حساب باز کرده ایم
  • نشست پریچهره با رئیس کنفدراسیون سپک تاکرای آسیا
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • معرفی تیم‌های برتر مسابقات هندبال گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • مبینا ندایی در کمپ توسعه بدمینتون آسیا شرکت می‌کند